Nieuws

Charena Meijers Nederlands Kampioen !!

04-09-2016

Vrijdag 2 september mocht clublid Charena Meijers de limburgse eer gaan verdedigen tijdens het Nederlands Kampioenschap Springen te Ermelo. Nadat Charena begin augustus op de Limburgse kampioenschappen springen ook al de titel in de wacht sleepte in de klasse AB-B met Silver.

Charena reed een mooie foutloze voorronde en een foutloze barrage met een record aantal stijlpunten, nl 91 ! Hiermee wist ze ook de titel Nederlands Kampioen te veroveren .

Charena is dan ook super trots op haar mooie pony Silver, die beter Goldy genoemd kan gaan worden met al die gouden plakken :-)

Instructrices Ellis Pex ( springen) en Kyra Klinkers ( dressuur) zijn ook reuze trots op Charena en Silver.

Namens de vereniging GEFELICITEERD KAMPIOENEN !!

Kyra Klinkers en Hub Houben tijdens CHIO Aachen

11-07-2016

Voor elke (dressuur)ruiter geldt toch wel dat Aken HET Walhalla van de paardensport is. Rijden tijdens CHIO Aachen is een droom van elke (topsport)ruiter. 2 leden van onze vereniging hebben deze droom zaterdagavond verwezenlijkt, Kyra Klinkers en Hub Houben. Zij mochten samen met het Limburgse ( Grand Prix) Dressuur Quadrille een show geven tijdens Pferd & Sinfonie, de showavond van CHIO Aachen. In een uitverkocht Deutsche Bank Stadion mochten de 9 limburgse ruiters, Nel Rensen, Remy Bastings, Sandra Steenman, Kyra Klinkers, Hub Houben, Judith Peeters,  Leontien Dings-Raymakers, Vivian de la Roy en Roger Schulkens hun paarden laten dansen tijdens de kur op muziek. Speciaal voor deze show werd de muziek live gespeelt  en gezongen door Sinfonieorchest Aachen en Sinfoniekoor Aachen .

Via de onderstaande link kunnen jullie nogmaals meegenieten van dit prachtige spektakel !

https://youtu.be/CFA12OSEtuM

CH Echt 2016

05-07-2016

Een bewogen concours dit jaar, na de vele regen moesten we noodgedwongen uitwijken naar een ander terrein. De terreinen van de familie Pex lagen er qua springringen redelijk bij, maar de parkeerweides en dressuurterrein stonden onder water, daar kwam geen auto of vrachtwagen meer uit. Na vele uren van overleg werd Stal Bosserheide te Koningsbosch de vervangende lokatie. Hierdoor kon onze wedstrijd toch doorgang vinden, maar wel in een uitgekleede vorm. De ponydressuur kwam te vervallen wegens gebrek aan terrein en alle springcombinaties moesten plots over 1 parcours wedstrijd rijden ipv de 2 springpistes die gepland waren bij Stal Leendhof. Het vergde veel last minute planning van bestuur en wedstrijdsecreteriaat en natuurlijk de medewerking van de ruiters. 2 zeer lange springdagen waren het gevolg, zaterdag begon de 1e rubriek van de Hendrikx-competitite om 8.00u 's morgens en 's avonds om 19.00u waren we klaar. Zondag begon de dag wederom om 8.00u met de 1e ponyruiter in de ring en 's avonds om 20.00u reed de laatste (paarden) ruiter zijn parcours. Gelukkig mochten we ook veel lof ontvangen van de ruiters, die de beslissing van lokatiewisseling heel goed konden begrijpen. 

Graag willen wij alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en officials BEDANKEN voor hun enorme inzet en begrip om ons concours toch tot een succes te maken, zonder jullie had onze wedstrijd geen doorgang kunnen vinden !!!

Wij hopen jullie volgend jaar weer op onze vertrouwde lokatie te mogen begroeten.

Aangepast wedstrijdprogramma en lokatie ivm slechte terreinen !

28-06-2016

OPGELET !!

Ruiters en amazones, vanwege de aanhoudende regen hebben wij het programma van ons concours moeten wijzigen. De terreinen waren redelijk bestand tegen het water maar de parkeergelegenheden zeker niet. Daarom is besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar Stal Bosserheide  ( Molenweg 42A ) te Koningsbosch. Hier hebben wij de beschikking gekregen over een springpiste en een losrijpiste met zandbodem en tevens een verhard parkeerterrein ! De startlijsten ( ook Hendrix-competitie ) worden zsm gepubliceerd op www.startlijsten.nl

Er is hier echter geen gelegenheid om de  (pony) dressuurwedstrijd doorgang te geven, daarom is deze AFGELAST !! Het reeds ontvangen inschrijfgeld zal zsm terug gestort worden.

Updates en nieuws kunt u volgen op onze FB pagina en website, www.psvpaardenvrienden.nl

Voorlopige startlijsten pony dressuur online !

26-06-2016

De voorlopige startlijsten van de pony dressuur zijn online !

Ze zijn te bekijken via www.startlijsten.nl onder plaatsnaam St. Joost.

Wijzigingen of afmeldingen graag allen per email, audrey.boots@ziggo.nl

 

De startlijsten van het springen zullen pas 1 juli gepubliceerd worden aangezien de inschrijving hiervan geopend is t/m donderdag 30 juni.

© 2013 PSV Paardenvrienden Echt